Kijk ook bij:

Over Woodpecker

Wij zijn Woodpecker; een ambitieuze en innovatieve distributeur van parket- en laminaatvloeren, vloerverzorgingsproducten en accessoires in Nederland. We introduceren regelmatig innovatieve producten en bieden daarmee het meest complete assortiment voor de speciaalzaak. We onderscheiden ons door het garanderen van kwaliteit en service.

In Mijdrecht vormt een team van 25 gedreven en enthousiaste medewerkers onze handelsorganisatie.
Dit professionele team staat voor de kwaliteit van de vloeren die wij distribueren, voor de service die wij verlenen en voor de sterke marketing concepten die worden ontwikkeld ter ondersteuning van uw verkoop. In onze organisatie zijn de begrippen actief, ambitieus en dynamisch vanzelfsprekend. Daarom vindt u in Woodpecker een betrouwbare partner die altijd zoekt naar vernieuwing en verbetering.

Woodpecker, al meer dan 30 jaar uw partner in vloeren
Nieuwe producten kunnen alleen succesvol ge´ntroduceerd worden door goed naar onze klant Ún de markt in zijn algemeen te luisteren. Doordat wij de markt scherp in de gaten houden kunnen wij inspelen op de laatste trends. Wij beschouwen de P van parket daarom ˇˇk als de P van Partner en Professioneel. En dat doen we al meer dan 30 jaar met veel Plezier!

Bent u ge´nteresseerd in onze producten en wilt u weten wat Woodpecker als partner voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.